Graafisen ajattelun yhteenliittymä Linjamiehet laajentaa / Think Small

March 5th, 2012 Lasse

Helsinkiläispainotteinen luovuusrypäs Linjamiehet viettää 10-vuotisjuhlaansa hulppeasti avaamalla toimipisteen Savukoskelle. Linjamiehet-Savukoski palvelee pääasiassa kehitysalueiden asiakkaita sekä suunnittelijoiden vapaa-ajantarpeita.

”Linjamiehet aloitti 10 vuotta sitten Kalliosta. Olemme tehneet tänä aikana töitä eturivin asiakkaiden, mm. Nokian, Wärtsilän, Fazerin, Silja-Linen, Finnairin, Finnavian, VR:n, Nordean, Veikkauksen, Motivan, Koneen, Suomen pankin, Stora Enson, Itellan, Elisan, Yleisradion, MTV3:n, Sanoma News:n, Sanoma Magazines:n, Otavamedian, Bonnierin, A-lehtien, WSOY:n, Tammen, Otavan, Gummeruksen, OAJ:n, kaikkien kelvollisten mainos- ja viestintätoimistojen, TAIK:n, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Kiasman, EMMAn, Taiteen Keskustoimikunnan, Amnestyn ja Luontoliiton kanssa (listasta on tilanpuutteen vuoksi jätetty pois ulkomaiset meriitit).” kertoo tiedote.

Olemme esitelmöineet visuaalisesta tarinankerronnasta lähes jokaisessa maanosassa, ja töitämme on ollut esillä ja palkittu lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa ja näyttelyissä. Nyt oli aika sulkea ympyrä, uudistaa skandinaavista suunnitteluperinnettä ja käpertyä sisäänpäin", kertoo yksi perustajajäsenistä.

Linjamiesten Helsingin toimipisteet jatkavat kuten ennenkin ja ovat tiiviisti mukana myös Savukosken kuvioissa. Savukoskella Linjamiehet räätälöi projekteja parhaillaan yhdessä mm. suussasulavan lappilaisen porosäilykkeen tuottaneen Arctifoodin, Autton Porotilan, Pelkosenniemen Puutyö Oy:n ja Närsäkkälän viestintä Oy:n kanssa.


The Helsinki based creativity consortium Linjamiehet (The Linesmen) celebrates their 10 years of operation by opening an office in Savukoski. The Linjamiehet-Savukoski mainly focuses on co-operation with clients of the developing regions and designers’ free-time activities.

The Linesmen offices in Helsinki will continue operating as usual.

Short list of our clients.

Back