Et ikinä arvaa mistä soitan! / Product in the Right Place

May 21st, 2012 Ville

Tansanialainen sarjakuvalehti Kingo näyttää flamingon munat kaikille journalismin ja tuotesijoittelun sekoittamista paheksuville. Lehden graafikoiden ideoima ja piirtämä kansikokonaisuus on sekä infosarjakuvaa, että pääsponsori Vodacomin mainos. Lisäksi etu- ja takakantta yhdistävä kahden ruudun tarina toimii avauksena lehdessä jatkuvalle mainosvapaalle sarjakuvatarinalle.
     Etukannessa nähdään valitettavan tyypillinen perhedraama. Onneksi vauva on älynnyt leikkiä nokialaisella, ja äiti ehtinyt hälyttää paikalle leveästi hymyilevää virkavaltaa. 


Tanzanian comics magazine Kingo proudly combines journalism, product placement and campaign comics, creating a two panel story from the front and the back cover.

iBribe

May 16th, 2012 Ville

1997 Hong Kongissa kadunkulmat olivat sinisenä savusta, kun väki poltti leikkirahaa (alla takakannen kuva sarjakuvastani Linnut ja Meret) ja luksustuotteiden pahviversioita. Savun oli tarkoitus materialisoitua elämän ja kuoleman välitilaan, jossa vainajat voisivat lahjoa virkamieshenkiä ja viettää tulevaisuutensa vauraampina.
     Kuvan rolexit ja konjakit eivät enää tyydytä henkiä, jotka haluavat tulla huijatuksi ajan hengen mukaisesti pahvisilla iPhone 4s:llä.

Paper money and cognac bottles aren’t enough for the dead relatives in modern China. Paper iPhones (has to be 4s) are now burned for the well-being of the deceased.